Mi Hazánk: vonják vissza a “rabszolgatörvényt”!

Országház_a_Rákóczi_szoborral_2014

Pártok-Mihazánk 
Mi Hazánk: vonják vissza a “rabszolgatörvényt”!

    Budapest, 2018. december 12., szerda (MTI) – A munka törvénykönyvének a munkaidő-beosztás önkéntes megváltoztatásáról szóló, a Mi Hazánk Mozgalom által “rabszolgatörvénynek” nevezett módosítás visszavonására szólított fel szerdai sajtótájékoztatóján Torozckai László, a párt elnöke.

    Hangsúlyozta, a magyar embereknek tisztességes munkaidőben megkeresett tisztességes fizetésre van szükségük, a munkaerő-hiányt pedig nem azzal kell megoldani, hogy rabszolgaként agyon dolgoztatják őket.
    Kiemelte, a túldolgoztatottság miatt a nem működő egészségügyet terhelnék tovább beteg és rokkanttá vált emberekkel, valamint tovább gyorsítanák a kivándorlást.
    Toroczkai László szerint a multinacionális cégek mondták tollba a törvénymódosítást a Fidesznek, de bírálta a többi ellenzéki pártot is, mert parlamenti kivonulásukkal bohózatba fordították tiltakozásukat.
    Hangsúlyozta, övék az egyetlen parlamenti képviselettel rendelkező párt, amely soha nem “feküdt le” a multinacionális cégeknek.
    Kifogásolta azt is, hogy egyetlen parlamenti párt sem válaszolt a napokban tett kezdeményezésükre, hogy vigyék az Alkotmánybíróság elé a törvénymódosítás ügyét.
    Toroczkai László mögött a sajtótájékoztatón pártja megbilincselt kezű aktivistái álltak, a pártelnök kezében pedig egy 19. századi rozsdás béklyót tartott miközben nyilatkozott.

bly \ bed \ bzt \ hgp

MTI 2018. december 12., szerda 12:48

About kossuthgabor

Szeretem, ha több oldalról is informálódhatok, és utána dönthetek arról, hogy mit gondoljak a dolgokról. Persze van, amiről nekem is előre meg van a véleményem, de akkor is szeretem tudni, hogy ha nagyon objektív akarnék lenni, milyen információkra támaszkodhatok.

View all posts by kossuthgabor →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük