OGY – KDNP: szégyenletes események helyszíne volt az Országház 

Pártok-KDNP 
OGY – KDNP: szégyenletes események helyszíne volt az Országház 

    Budapest, 2018. december 12., szerda (MTI) – A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) szerint szégyenletes események helyszíne volt szerdán a parlamenti szavazás ideje alatt az Országház. 

    A kisebbik kormánypárt az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: a politikailag erőtlen ellenzék fizikailag próbálta megakadályozni, hogy az Országgyűlés elvégezhesse tervezett munkáját. 
    A KDNP szerint az ellenzék ezzel is bebizonyította, hogy “nem hisz a politikai vitában és kultúrában, az érvek ütköztetésében, hanem csak az agresszív fellépésben és az anarchiában”. 
    Nem a választók támogatását kívánják kiérdemelni, hanem meg nem engedhető eszközökkel meg kívánják akasztani a többség akaratának érvényesülését – írták, hozzátéve: talán, ha az ellenzék komolyan venné munkáját, többet is elérhetne. 
    Tetteikkel most is önmagukat minősítették – zárta állásfoglalását a kisebbik kormánypárt.

bog \ bzt \ kvs

MTI 2018. december 12., szerda 14:52

About kossuthgabor

Szeretem, ha több oldalról is informálódhatok, és utána dönthetek arról, hogy mit gondoljak a dolgokról. Persze van, amiről nekem is előre meg van a véleményem, de akkor is szeretem tudni, hogy ha nagyon objektív akarnék lenni, milyen információkra támaszkodhatok.

View all posts by kossuthgabor →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük