Jobbik: illegitim a “rabszolgatörvény”

Budapest, 2018. december 12. Résztvevők a Jobbik demonstrációján útban a Sándor-palotához a Lánchídon 2018. december 12-én. A párt azt követeli, hogy a köztársasági elnök ne írja alá a munka törvénykönyvének módosítását. MTI/Mohai Balázs

Pártok-Jobbik 
Jobbik: illegitim a “rabszolgatörvény”

    Budapest, 2018. december 13., csütörtök (MTI) – Illetigimnek tartja a Jobbik a magyar munkavállalókat térdre kényszerítő “rabszolgatörvényt” – közölte csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján a párt alelnöke. 

    Stummer János azt mondta, Orbán Viktor kormánya a magyar nemzet ellen cselekedett, amikor a munkavállalók zömének véleményével dacolva bevezette a törvénymódosítást.
    Az ellenzéki politikus bírálta a kormányoldalt, amiért a szerdai ülésnapon képviselői igazolvány nélkül is szavazni lehetett a Parlamentben, az ülésteremben pedig illetéktelenek, köztük fegyveres őrök lehettek.
    “Mi ez, ha nem a magyar demokrácia, a magyar demokratikus hagyományok lábbal tiprása?” – tette fel a kérdést, hozzátéve, hogy a Jobbik tizenöt éve egy szabad, igazságos, biztonságos Magyarországért küzd.
    Kritikával illette ugyanakkor a baloldali ellenzéket is, amelynek képviselői szerinte tisztségükhöz méltatlan módon viselkedtek. Stummer János szégyenletesnek nevezte azoknak a tettét, akik megrongálták az ország karácsonyfáját a Kossuth téren, és akik tojással dobálták meg az Országház épületét, elítélve az esti demonstrációk során elkövetett rongálásokat.

bly \ bbsg \ ppd \ bpt

MTI 2018. december 13., csütörtök 15:49

Borítókép: Budapest, 2018. december 12. Résztvevők a Jobbik demonstrációján útban a Sándor-palotához a Lánchídon 2018. december 12-én. A párt azt követeli, hogy a köztársasági elnök ne írja alá a munka törvénykönyvének módosítását. MTI/Mohai Balázs

About kossuthgabor

Szeretem, ha több oldalról is informálódhatok, és utána dönthetek arról, hogy mit gondoljak a dolgokról. Persze van, amiről nekem is előre meg van a véleményem, de akkor is szeretem tudni, hogy ha nagyon objektív akarnék lenni, milyen információkra támaszkodhatok.

View all posts by kossuthgabor →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük