Kossuth téri hírek – miért olvass pont bennünket?

Országház_a_Rákóczi_szoborral_2014

2018. december 12-én botrány tört ki a parlamentben az ellenzéki képviselők összefogásának következményeképp.

A parlamenti összetűzést aztán spontán szerveződő tüntetések követték Budapesten és vidéki városokban is.

Az eseményekről mindenkinek megvan a véleménye, de az információk töredékesek, ezért létrehoztuk ezt az oldalt, hogy összegyűjtsünk mindent, egy helyre.

Mind a kormánymédiákat, mind az ellenzéki és mind a független sajtót is szemlézni fogjuk, de természetesen kutatjuk az aktivisták és magánemberek megszólalásait is. Mindent, amiről úgy gondoljuk, hogy segít egy átfogó összképet kialakítani, segít átlátni az eseményeket, és objektívan áttekinteni a folyamatokat, meg fogunk itt jeleníteni.

Minden itt közölt tartalomhoz pontos forrást linkelünk. Amit nem tudunk linkelni, azt nem jelenítjük meg.

Szeretnénk ezzel a tevékenységünkkel hidat építeni a táborok közé, hogy legyen átjárás az információforrások, azok közlői és az ő közönségük között is.

Ha van olyan infó, amit mi nem szemlézünk, de szerinted fontos, érdekes, vagy más okból közérdekű, akkor küldd el nekünk a kossuthterihirek@gmail.com címre, vagy írd meg hozzászólásban, linkeld be a tartalmat.

Köszönjük, hogy bennünket is olvastok, figyeltek!
A szerkesztők

A borítókép forrása: Készítette: KovácsD – A feltöltő saját munkája, CC BY-SA 3.0

About kossuthgabor

Szeretem, ha több oldalról is informálódhatok, és utána dönthetek arról, hogy mit gondoljak a dolgokról. Persze van, amiről nekem is előre meg van a véleményem, de akkor is szeretem tudni, hogy ha nagyon objektív akarnék lenni, milyen információkra támaszkodhatok.

View all posts by kossuthgabor →