Az ellenzéki petíció, amit be akarnak olvasni a rádióban

Forrás: https://www.facebook.com/hadhazyakos/photos/a.603566036420910/1780926648684837/?type=3&theater

Szöveges átirat:

Le a rabszolgatörvénnyel, le a propagandával!

5 követelés a szabadságért

1.) A rabszolgatörvény azonnali visszavonását! – A magyar dolgozók kizsigerelése, kiszolgáltatottá tétele teljes mértékben elfogadhatatlan! Vonják vissza a szabálytalanul elfogadott rabszolgatörvényt!

2.) Kevesebb rendőri túlórát! – Egy rendőrt se kötelezzenek többre, mint Európai Uniós maximum! Tartsa be a kormány a saját törvényeit! Értük is tüntetünk!

3.) Független bíróságokat! – Állítsák helyre az igazságszolgáltatás függetlenségét! Nem kérünk a Fidesz által irányított bírókból!

4.) Európai Ügyészséget! – Ha a kormány nem csatlakozik az Európai Ügyészséghez, az felér egy beismerő vallomással! Egy korrupciós ügy sem maradhat büntetlenül!

5.) Független Közmédiát! – Nem akarunk több pártállami propagandahíradót látni! Követeljük a sajtószabadság helyreállítását és a felelősök, a hírhamisító Papp Dániel azonnali leváltását!

Ne hátráljunk, amíg a hatalom nem teljesíti a követeléseinket! Ne hátráljunk, amíg a hatalom elnyomja a dolgozó magyarokat és kilopja a szemünket. 

About kossuthgabor

Szeretem, ha több oldalról is informálódhatok, és utána dönthetek arról, hogy mit gondoljak a dolgokról. Persze van, amiről nekem is előre meg van a véleményem, de akkor is szeretem tudni, hogy ha nagyon objektív akarnék lenni, milyen információkra támaszkodhatok.

View all posts by kossuthgabor →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük