Ismét tüntettek Budapesten – Tüntetők az MTVA-székháznál

Demonstráció-civilek-pártok
Ismét tüntettek Budapesten – Tüntetők az MTVA-székháznál

Budapest, 2018. december 16., vasárnap (MTI) – Az önkéntes túlmunka idő bővítéséről szóló törvény ellen demonstráltak civil szervezetek, az ellenzéki pártok támogatásával vasárnap Budapesten. A demonstráció hivatalosan késő délután ért véget a Kossuth téren. A tüntetők innen a Kunigunda utcába vonult az MTVA székházához.

Az MTI tudósítói a helyszínről azt jelentették, a demonstrálókkal vonuló ellenzéki politikusok be akarják olvastatni követeléseiket a közmédiában.
A helyszínen több parlamenti képviselőt rendőri kíséret mellett beengedtek az MTVA-székházba. Köztük volt Kepli Lajos és Stummer János jobbikos képviselők, Varju László, a Demokratikus Koalíció képviselője, Kunhalmi Ágnes, MSZP-s képviselő, valamint Hadházy Ákos és Szél Bernadett független országgyűlési képviselők.
(FOTÓ)

bszg \ bták \ bdó \ bkdi \ guz

MTI 2018. december 16., vasárnap 23:13

Borítókép: Budapest, 2018. december 16. A “Boldog karácsonyt, miniszterelnök úr!” címmel meghirdetett kormányellenes demonstráció résztvevői a rendőrsorfallal szemben az MTVA Kunigunda utcai székházánál 2018. december 16-án. MTI/Mónus Márton

About kossuthgabor

Szeretem, ha több oldalról is informálódhatok, és utána dönthetek arról, hogy mit gondoljak a dolgokról. Persze van, amiről nekem is előre meg van a véleményem, de akkor is szeretem tudni, hogy ha nagyon objektív akarnék lenni, milyen információkra támaszkodhatok.

View all posts by kossuthgabor →